ÇIRAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM VAKFI MESLEKİ EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı tarafından 09 Şubat 2024 Cuma günü saat 09.00 da Vakıf Sosyal Tesis Binasında 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2.döneminin başladığı bu günlerde Mesleki Eğitimin değerlendirmesi amacı ile kahvaltılı toplantı düzenlenmiştir. Düzenlenen toplantıya Mes.Tek.Eğt.Gen.Müdürü Ali KARAGÖZ, MEB İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman AKGÜL, İl Milli Eğt.Md.Yard.Şefika BİÇER, Yenimahalle İlçe Milli Eğt.Müdürü Veli KARAKUŞ, Osiad Bşk.Süleyman EKİNCİ, Oto Sanatkarları Odası Bşk. Mustafa ARSLANOĞLU, Ankara Geneli Mesleki Eğitim Merkezi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürleri, Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri ve İşverenlerimiz Katılmışlardır.

ÇIRAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM VAKFI 36. GİYSİ DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı’nın her yıl olduğu gibi 2023-2024 öğretim yılında da Mesleki Eğitim Merkezlerinde eğitim gören 1000 (Bin) çırak öğrenciye Giysilerin verildiği 36. Giysi Dağıtım Töreni Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı’nın Eğitim Merkez Binasında gerçekleşti. 25 Ekim 2023 Çarşamba günü yapılan törene Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ, İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman AKGÜL ,İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Şefika BİÇER, Yenimahalle İlçe Milli Eğt. Şube Müdürü Ayhan HOŞ Altındağ İlçe Milli Eğt. Müdürü Hasan YILDIRIM, Anadolu OSB Başkanı H. Kutsi TUNCAY, Osiad Başkanı Süleyman EKİNCİ ile çok sayıda okul müdürleri, öğretim üyeleri, sanayici ve işadamları, Kurum ve Kuruluşların temsilcileri, öğretmenler ve çırak öğrenciler katıldılar.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sn. Nazan ŞENER Vakfımız Ziyareti.

ÇIRAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM VAKFI 35. GİYSİ DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı’nın her yıl olduğu gibi 2022-2023 öğretim yılında da Mesleki Eğitim Merkezlerinde eğitim gören 2000 (İkibin) çırak öğrenciye Giysilerin verildiği 35. Giysi Dağıtım Töreni Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı’nın Eğitim Merkez Binasında gerçekleşti. 23 Kasım 2022 Çarşamba günü yapılan törene İl Milli Eğitim Müdür Yard. Bedri EKŞİ, Altındağ İlçe Milli Eğt.Müdürü Hasan YILDIRIM, Meslek Tek.Eğt.Gen.Md D.Bşk. Süleyman AKGÜL, Mili Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet TEMEL, Oto Sanatları Odası Başkanı Mustafa ARSLANOĞLU, Kilisliler Derneği Başkanı M.Yahya EFE, Çok sayıda okul müdürleri, öğretim üyeleri, sanayici ve işadamları, Kurum ve Kuruluşların temsilcileri, öğretmenler ve çırak öğrenciler katıldılar.

ÜLKEMİZDE KALKINMANIN EN ÖNEMLİ ARACI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDİR.

2022-2023 Eğitim Öğretim döneminin başlayacağı bu günlerde Temel eğitimini bitirmiş ve meslek sahibi olmak isteyen gençlerimizin hiç vakit geçirmeden 3308 sayılı Mesleki ve çıraklık eğitimi yasası kapsamında açılan ve 6764 sayılı kanunla Türkiye genelinde yeniden düzenlenerek Zorunlu Eğitim Sistemine dahil edilen Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Mesleki Eğitim Merkezlerine 181 meslek dalından beğendiği mesleği seçip kaydını yaptırabilir. Okullarımız, işyerlerimiz ve Vakfımız geleceğin teminatı olan gençleri beklemektedir.

DÜNÜN ÇIRAKLARI - BUGÜNÜN İŞVERENLERİ İLE REHBER ÖĞRETMENLER BULUŞMA TOPLANTISI

Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı - Y.Mah.İlçe Milli Eğt. Müd. İşbirliği ile Yenimahalle bölgesindeki Okulların Rehber Öğretmenleri ve İşverenlerimizle 31 Mart 2022 Saat 10.oo tarihinde Vakıf binamızda Mesleki Eğitimin konulu tanıtım toplantısı düzenlenmiştir.

ÇIRAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM VAKFI ÜCRETSİZ ÇORBA DAĞITIM

Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı olarak sabahları 07.30- 09.00 saatleri arasında Ostim Metro çıkışında bölgemizde çırak,kalfa,usta ve tüm çalışanlarımız için ücretsiz Çorba dağıtımı yapılmaktadır.

ÇIRAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM VAKFI 34. GİYSİ DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı’nın her yıl olduğu gibi 2021-2022 öğretim yılında da Mesleki Eğitim Merkezlerinde eğitim gören 2000 (İkibin) çırak öğrenciye Tam Takım halinde Elbise ve kırtasiye malzemesinin verildiği 34. Giysi Dağıtım Töreni Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı’nın Eğitim Merkez Binasında gerçekleşti. 13 Aralık 2021 Pazartesi günü yapılan törene Yenimahalle Kaymakamı Türker Çağatay HALİM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Soydan Tefik KARAHAN, Meslek Tek.Eğt.Gen.Md D.Bşk. Süleyman AKGÜL, Mili Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet TEMEL, Osiad Başkanı Süleyman EKİNCİ, Kilisliler Derneği Başkanı M.Yahya EFE, Çok sayıda okul müdürleri, öğretim üyeleri, sanayici ve işadamları, Kurum ve Kuruluşların temsilcileri, öğretmenler ve çırak öğrenciler katıldılar.

ÇIRAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM VAKFI MESLEKİ EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı tarafından 04 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 10.00 da Vakıf Sosyal Tesis Binasında 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminin başlayacağı bu günlerde Mesleki Eğitimin değerlendirmesi amacı ile toplantı düzenlenmiştir. Düzenlenen toplantıya MEB İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman AKGÜL, Anadolu OSB Yön. Krl. Başkanı Hüseyin Kutsi TUNCAY, Mes. Tek. Eğt. Gen. Müdürlüğünden Aydın YAVŞANCI, Ankara geneli Mesleki Eğitim Merkezi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürleri ile Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri Katılmışlardır.

ÇIRAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM VAKFI Uzayçağı Caddesi 1255. (357) Sokak No: 5 06370 Ostim/ANKARA

Tel : (+90) ( 312 )   385 24 43   -   385 24 92     -     385 49 82   -   354 27 67 Fax : +90 312 385 49 83